O nama

Saznajte više o našoj kompaniji i uspješnom poslovanju.

 

Pro Edge doo

Kompanija Pro Edge doo je iz Podgorice, Crna Gora. Naša osnovna djelatnost je prodaja svih vrsta sječiva. Jedna smo od rijetkih kompanija u Crnoj Gori i regionu koja prodaje kvalitetne noževe, makaze i druga sječiva za sve namjene i djelatnosti. Naši proizvodi posjeduju vrhunski kvalitet i dizajn. Ostvarili smo poslovnu saradnju sa brojnim renomiranim kompanijama iz inostranstva koje se bave distribucijom svih vrsta sječiva. Ističemo uspješnu saradnju sa italijanskom kompanijom Due Cigni, prestižnom kompanijom u Evropi kada je u pitanju industrija proizvodnje i prodaje sječiva.

Pored prodaje sječiva, Kompanija Pro Edge doo pruža razne usluge oštrenja noževa, makaza, baštenskog alata itd. Posjedujemo kvalitetnu opremu i stručno znanje tako da su naši klijenti veoma zadovoljni pruženim uslugama. Zadovoljni kupci naših proizvoda i usluga glavna su misija kompanije Pro Edge doo.

Proizvodi Usluge

Preporuke

“Odličan izbor noževa i ostalih sječiva. Vrhunski kvalitet i dizajn. Moja preporuka je da kupite proizvode Pro Edge doo

Marko 

“Kao profesionalni kuvar, oduševljen sam noževima i ostalom opremom koje Pro Edge ima u ponudi.”

Jelena 

“Naša kompanija je započela saradnju sa Pro Edge doo. Pored odlične ponude sječiva, ističem njihovu profesionalnost u poslovanju.”

Damir 

“Odlična ponuda makaza. Dobar izbor za svakog profesionalca. Brza dostava i povoljne cijene.”

Petar