Kompanija Heiniger

Već u svojoj trećoj generaciji, naziv “Heiniger” označava visokokvalitetne proizvode za šišanje životinja “Made in Switzerland”. Ono što je počelo 1946. godine kao trgovačka kompanija za voće i povrće postalo je globalno aktivan proizvođač kvaliteta pod upravom Hermanna Heinigera i  Wernera Heinigera, jedinog dobavljača na svijetu koji se specijalizirao za šišanje životinja.

Za profesionalne makaze se računa samo najviši kvalitet. Blizina australijskih, engleskih i novozelandskih podružnica kupaca, u kombinaciji sa inženjerskim znanjem i preciznom proizvodnjom švajcarske proizvodne kompanije, dovela je do toga da je Heiniger danas ponosni lider na svjetskom tržištu u profesionalnom šišanju životinja.

Heiniger je porodična firma – i to ne samo na nivou menadžmenta. Naši vjerni i dugogodišnji zaposleni dio su porodice. Oni decenijama akumuliraju znanje u šišanju životinja i prenose ga na mlađe “članove porodice”. Lojalnost i posvećenost zaposlenih, kao i specijalizacija u poslu šišanja životinja su faktori uspeha iza Heinigera.
Visokokvalitetni proizvodi za šišanje životinja “Made in Switzerland” našim kupcima olakšavaju svakodnevni rad na životinjama. To je ono za šta ćemo se i dalje zalagati.

Od 1965. godine, naša oprema za šišanje i šišanje životinja postavlja standard za kvalitet, preciznost i pouzdanost. Proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Herzogenbuchseeu, u srcu Švajcarske. Bez obzira u kojoj se zemlji nalazite širom svijeta, ili koje životinje imate – bilo da su to ovce, goveda, kamile, konji, koze ili kućni ljubimci malih životinja – stotine hiljada životinja se šišaju, šišaju i dotjeruju s Heinigerom “Made in Switzerland” ” proizvodima svakodnevno.

Pogledaj ponudu