Leader frizerske makaze

Sa širokim spektrom proizvoda i usluga, stalno inovativnijim i potpunijim, kompanija Leader nastoji da bude referentna tačka za znak Made in Italy, koja označava kvalitet širom svijeta. Leader ima ambiciju da podrži i unaprijedi kreativnost i posvećenost najboljih frizera.

Postoji svijet u kratkom prostoru između oslonca za prste i vrha makaza. Tvoj svijet. Sve mora biti savršeno, glatko, precizno. LEADER primjenjuje znanje kako bi osigurali frizerski profesionalac, dobije alate koji će mu olakšati rad i učiniti ga još ugodnijim. Ko nikada nije probao LEADER makaze, nikada nije iskusio senzaciju koju daje pedantan proizvod.

Sve makaze LEADER zamišljene su s jednim ciljem na umu: zadovoljavanjem potreba potrošača, bez kompromisa. Iz tog razloga obrađu, uz zanatsku njegu, odabir visokokvalitetnog, nerđajućeg, potpuno hipoalergenog čelika. Stvorili su kompletan asortiman profesionalnih makaza za frizere, koje ispunjavaju svaku potrebu i garantuju najviše standarde za preciznost, ergonomiju i kvalitet.