Pravila dostave
 

Zahvaljujemo na posjeti i kupovini usluga i proizvoda na Pro Edge web sajtu. Ističemo odredbe i uslove koji čine pravila isporuke odnosno dostave.
Dostava za Crnu Goru
– Proizvodi ili roba biće odmah isporučeni na vašu adresu koju ste dostavili prilikom naručivanja proizvoda odnosno usluge. Potrebno je da prilikom naručivanja precizno upišete svoju adresu. Vrijeme isporuke zavisi od odredišta ali se kreće u vremenu od 2 do 3 dana. 
– Ostali proizvodi odnosno elektronska roba isporučiće se direktno na vašu e mejl adresu.
– Isporuka robnih proizvoda ili usluga kao i elekronskih proizvoda garantovana je od strane Pro Edge, odnosno prodavca. Brzina isporuke zavisi od načina plaćanja, utvrdjivanja uplate i efikasnosti treće strane ( pošte, kurirske službe ).
– Pro Edge odnosno prodavac ne snosi odgovornost za sve moguće greške nastale od trećih strana (pošte, kurirske službe).
– Pro Edge odnosno prodavac ne garantuje povratak novca u slučajevima oštećenja robe prilikom transporta i nemogućnosti instaliranja elektronskih aplikacija (tehničke neispravnosti ili zastarelosti uredjaja).
– Za eventualna kašnjenja isporuke naručenih proizvoda možete nam se obratiti na:
info@pro-edge.me  

Dostava za inostranstvo

Svi uslovi dostave proizvoda ili robe kao i elektronskih proizvoda koji važe za Crnu Goru važeći su i za inostranstvo osim u dijelu rokova isporuke koji mogu biti duži.

Povratak i refundiranje

Hvala vam na posjeti i kupovini proizvoda na Pro Edge web sajtu. 
Pažljivo pročitajte ova pravila. Ovo je politika povratka sredstava i refundiranja na Pro-edge.me.  Povratak sredstava tačno je utvrđen u pravilnicima Pro Edge koji su istaknuti u Uslovima korišćenja.

Proizvodi ili roba

Povratak sredstava za fizičke proizvode vršimo u roku od 30 dana od uplate i naručivanja proizvoda, ukoliko su se stekli uslovi za povratak a koji su isteknuti u našim Uslovima korišćenja. Preporučujemo da nam se obratite za pomoć ako su nastali problemi sa primanjem ili preuzimanjem naših proizvoda ili usluga.
Digitalni proizvodi
Povratak sredstava za digitalne proizvode vršimo u roku od 10 dana od uplate i naručivanja proizvoda.
Kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja
E-poštom: info@pro-edge.me